Marin säljare Drivlinor Båtar/Fartyg – Generalagent

2019-08-07

Trans-Auto AB säljer och renoverar drivlinesystem för fartyg, fordon och industri på den nordiska, baltiska och ryska marknaden. Vi representerar världsledande varumärken och med hjälp av bred teknisk expertis och en hög servicegrad kan vi erbjuda våra kunder ett komplett stöd under systemets hela livslängd. Vårt huvudkontor ligger i Södertälje söder om Stockholm där vår anläggning även innefattar lager och verkstad. Övriga försäljningskontor är belägna i Finland och Ryssland. Ett företag i Axel Johnson koncernen.

Har du en teknisk utbildning? Har du kompetens av kommersiella framdrivningssystem? Då är tjänsten som marin säljare på Trans-Auto något för dig! 

I din roll som marin säljare på Trans-Auto i Södertälje kommer du att arbeta med att genomföra kundbesök inom Sverige och eventuellt Baltikum samt delta i leverantörsutbildningar. Din uppgift är att sälja marinväxlar, hybridlösningar, kraftöverföringar, högflexibla kopplingselement, slagvattenrenings- samt gråvattensystem, vattenjetaggregat, avgassystem, framdrivningssystem. System för industrin kan tillkomma.

Du ska ha en mycket god teknisk kompetens, extra intressant är om du har kompetens om hydraulik, fartygsel, styr och regler och PLC. Vi ser gärna att du har en examen från högskola eller motsvarande med flera års arbetslivserfarenhet inom försäljning av tekniska system. Det är meriterande om du har erfarenhet från marina-, verkstads-, eller fordonsindustrin t.ex. erfarenhet av framdrivning, transmissioner och backslag.

 

Som person är du driven, social, organiserad, prestigelös och har en vilja att lära dig men även ödmjukhet inför utmaningen som innebär att lära sig företagets produkter och tjänster. Du kommer behöva arbeta självständigt men med stöd av övriga säljteamet. Det är högt i tak med korta beslutsvägar.

Det är i den här tjänsten ett krav, att du obehindrat behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift. Du måste även kunna resa i tjänsten primärt Sverige och Baltikum samt delta i utbildningar och mässdeltagande utomlands. Ca. 50-80 övernattningar per år.

Det är ett krav att du har B-körkort. Det är en fördel om du inte bor längre bort än 7 mil från Södertälje.

Våra kunder bedriver verksamhet där säkerhetsskyddslagen gäller, därför görs kontroll i Polisens belastningsregister och svenskt medborgarskap krävs. Vi ser gärna att sökande har bakgrund från svenska Försvarsmakten, eftersom där finns personer med rätt inställning och attityd. Personer som vill och kan utvecklas, som är pålitliga, engagerade och ansvarstagande.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Uppdraget är en rekrytering med tillsvidareanställning på heltid. Provanställning på 6 månader. Urval sker löpande.

Företaget erbjuder tjänstebil, mobiltelefon, vinstdelningssystem, friskvårdsbidrag, flextid, arbetstidsförkortning.

Välkommen in med ansökan så snart som möjligt!

Denna rekrytering sköts av Marinkraft – specialiserad på maritima proffs! Gå in på www.marinkraft.se och sök tjänsten idag.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Curt Svinge mobil: 070-5322116.