Mekaniker Drivlinor Tunga Fordon/ Industri

2019-08-07

Trans-Auto AB säljer och renoverar drivlinesystem för båtar, fordon och industri på den nordiska, baltiska och ryska marknaden. Vi representerar världsledande varumärken och med hjälp av bred teknisk expertis och en hög servicegrad kan vi erbjuda våra kunder ett komplett stöd under systemets hela livslängd. Vårt huvudkontor ligger i Södertälje söder om Stockholm där vår anläggning även innefattar lager och verkstad. Övriga försäljningskontor är belägna i Norge, Finland och Ryssland. Ett företag i Axel Johnson koncernen.

Har du en grundläggande teknisk utbildning? Har ett stort intresse för att meka? Då är tjänsten som mekaniker på Trans-Auto något för dig! 

I din roll som mekaniker på Trans-Auto i Södertälje kommer du att arbeta självständigt vid en egen plats med renovering och ombyggnation av backslag, vattenjet, växellådor, axlar, styrsystem och det är en fördel om du kan automation, styrboxar, spänning, ström. Du ingår i ett team där ni är sju mekaniker som leds av en mycket erfaren verkstadschef. Du kommer att följa hela produkten från början till slut där arbetsuppgifterna är att ta isär, tvätta, kontrollera, montera, måla och provköra produkten i testbänkar.

Du ska ha ett genuint intresse för att meka med en förståelse för hydraulik och fordonselektronik. Du skall ha gått tekniskt gymnasium med några års arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från marina-, verkstads-, eller fordonsindustrin t.ex. erfarenhet av transmissioner och axlar för tunga fordon samt truckkort och genomförd traversutbildning.

Som person är du driven, prestigelös och har en vilja att lära dig. Arbetet kan vara fysiskt krävande med lyft på ca.15 kg. Det krävs noggrannhet, punktlighet och kvalitetsmedvetenhet, men även ödmjukhet inför utmaningen som innebär för att lära sig företagets produkter och tjänster.

Det är i den här tjänsten ett krav att du obehindrat behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift.

Då våra kunder utvecklas till att i större utsträckning arbeta proaktivt med service på sina enheter så kan tjänsten utvecklas mot att hjälpa dem ute på fältet vilket täcker Norden och Baltikum. I dagsläget ca 10-20 resdagar per år. Vid en sådan utveckling av tjänsten så tillhandahåller Trans-Auto servicefordon som är stationerat på företaget.

Utbildning utomlands genomförs regelbundet.

Det är ett krav att du har B-körkort.

Vi har kunder som bedriver verksamhet där säkerhetsskyddslagen gäller, därför görs kontroll i Polisens belastningsregister och svenskt medborgarskap krävs.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Uppdraget är en rekrytering med tillsvidareanställning på heltid. Provanställning på 6 månader. Urval sker löpande.

Företaget har kollektivavtal och erbjuder dessutom vinstdelningssystem, friskvårdsbidrag, arbetskläder, flextid.

 

 

Välkommen in med ansökan så snart som möjligt!

Denna rekrytering sköts av Marinkraft – specialiserad på maritima proffs! Gå in på www.marinkraft.se och sök tjänsten idag.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Curt Svinge mobil: 070-5322116.