Bromssystem

Trans-Auto AB samarbetspartner till Wabco ägda företaget MICO Inc. sedan mer än 50år tillbaka. MICO grundades 1946 och är en världsledande global tillverkare av bromskomponenter och komponenter till kunder som ställer höga krav på kvalitet, leverans och flexibilitet.

 

Vi tillsammans med MICO är experter på att hjälpa er att hitta tekniska lösningar till allt inom bromshydraulik. Vi verkar inom segmenten OFF HIGHWAY som innebär allt inom skogsmaskiner, gruvmaskiner, borriggar, hjullastare, dumprar, gaffeltruckar, terminaltraktorer, jordbruksmaskiner och flygplatsfordon m.m.

 

Vi projekterar och säljer komponenter och lösningar utifrån följande system:

BROMSOK och våta lamellbromsarMICO_CDB-530

Ett flertal varianter av Hydrauliska, mekaniska och fjäderansatta lösningar med kompakta moduler med enkel montering.

 

BROMSVENTILER

MICO_EBVMICO_ModVlv-Single

För direkt montering i alla typer av OFF HIGWAY segmentet. Ett flertal modeller för olika system som tex. konstanttryck, konstantflöde och lastkännande hydrauliksystem.

ELEKTROHYDRAULISKA BROMSKOMPONENTERMICO_ElectronicPedal_Suspended

MICO_ElectronicPedal_floor

Elektriska fotbromspedaler, proportionalventiler, bromskomponenter för Brake By Wire. Designade för användning i elektrohydrauliska bromsar och / eller elektroniska gasregleringstillämpningar. En mängd olika pedalkonfigurationer och avkänningsalternativ finns tillgängliga.

LadDventilerMICO_Single-ACV

För direkt montering i alla typer av OFF HIGWAY segmentet. Ett flertal modeller för olika system som tex. konstanttryck, konstantflöde och lastkännande hydrauliksystem.

 

 

Alla våra lösningar har en stor flexibilitet och näst intill oändligt med varianter som kommer att lösa dina problem, toppkvalitet och snabba leveranser.

Trans-Auto lagerför reservdelar och reparationssatser till ovanstående komponenter.

På vårt lager i Södertälje har vi reservdelar och reparationssatser för MICO produkter som säkerställer en komplett eftermarknadsprocess.

Vänligen kontakta Stefan eller Rustan på Trans-Auto AB för mer information.

MICO_brakeparts

Mer om leverantören

Läs mer om MICO Inc eller besök deras webbplats.