Verkstadsmekaniker till Trans-Auto

Trans-Auto AB säljer och renoverar drivlinekomponenter inom mobil och marin industri på den nordiska, baltiska och ryska marknaden. Vi representerar världsledande varumärken och med hjälp av bred teknisk expertis och en hög servicegrad kan vi erbjuda våra kunder ett komplett stöd under applikationens hela livslängd. Vårt huvudkontor ligger i Södertälje söder om Stockholm där vår anläggning även innefattar lager och verkstad. Våra försäljningskontor är belägna i Finland och Ryssland.

Har du en grundläggande teknisk utbildning? Är du nyfiken och har ett intresse för att meka? Då är tjänsten som verkstadsmekaniker på Trans-Auto kanske något för dig?

Om tjänsten

I din roll som verkstadsmekaniker på Trans-Auto i Södertälje kommer du att arbeta självständigt vid en egen plats med renovering och ombyggnation av växellådor, axlar, marinväxlar och andra drivline komponenter. Du ingår i ett team där ni är 7 mekaniker. Du kommer att följa hela produkten från början till slut där arbetsuppgifterna är att ta isär, tvätta och kontrollera de enheter som kommer in. Samt montera ihop, måla och provköra produkten i speciella testbänkar för växellådor.

Om dig

Som person är du driven och har en vilja att lära dig. Du ska ha ett genuint intresse för att meka samt vara nyfiken och ha en förståelse för teknik, hydraulik samt fordonselektronik. Vi ser gärna att du har en grundläggande teknisk utbildning och det är meriterande om du har erfarenhet från verkstads/fordonsindustrin eller erfarenhet av transmissioner och axlar för tunga fordon. Har du även truckkort och genomförd traversutbildning är också detta meriterande. För tjänsten krävs en noggrannhet och en kvalitetsmedvetenhet, men även ödmjukhet inför utmaningen som innebär för att lära sig företagets komponenter. Det är viktigt att förstå och göra sig förstådd på engelska i både tal och skrift.

Viktigt för tjänsten:
– Uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.
– Körkort klass B

Om anställningen

Tjänsten som verkstadsmekaniker är en heltidstjänst.
Med en provanställning på 6 månader.

Lön efter överenskommelse

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekrytering sker löpande.
Du som ansöker tjänsten skickar ett mail till Soren.Lovgren@transauto.se, där du bifogar CV och personligt brev.

 

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Eftermarknads chef Sören Lövgren på Soren.Lovgren@transauto.se