Utbytesenheter

Vi lagerför drivlinekomponenter till de ledande maskintillverkarna inom marint, mobilt och industri. 

Två av de viktigaste frågorna i vår verksamhet är up-time och hållbarhet. Vi vet vikten av att minimera stillestånd och vi vet vikten av att minska vårt avtryck på vår jord. Därför tog vi som pionjärer inom hållbarhetsarbete, tidigt under 1980-talet fram konceptet: Utbytesenheter. 

Genom att erbjuda våra kunder utbytesenheter säkrar vi korta stillestånd i er verksamhet. Samtidigt tar vi emot din trasiga applikation eller komponent, räddar så mycket som möjligt av den. Och kan sedan fortsätta bygga ihop fler utbytesenheter. 
Vi förlänger livslängden på objekt utan att kompromissa på funktion eller hållbarhet. Alla transmissioner och drivaxlar uppdateras till senaste specifikation, arbetet utförs av certifierad personal och kontrolleras provbänk eller testrigg innan de är redo för försäljning. 

Vi ger så klart garanti på våra utbytesenheter! 

Vad vi erbjuder:  

  • Utbytesaxlar och utbytestransmissioner från bl.a. DANA, Twin discHamilton med flera. 
  • Vi har också möjlighet att bygga kundanpassade axlar och transmissioner till andra specifikationer.  
  • Vår personal har bred kunskap i verkstadsarbeten och kundanpassningar.  
  • Vi arbetar endast med originaldelar.   

När du köper en utbytesenhet från oss gör vi vårt yttersta för att leverera utbytensenheten med så kort varsel som möjligt. Vi vet innebörden av ställtid! 
Därför skickar vi först ut utbytesenheten, du som kund slipper långa ställtider. 
Du som kund behöver inte vänta på att din del ska ankomma oss innan vi skickar. 

För att du ska få så bra hjälp som möjligt behöver vi information kring ditt objekt. Var god och fyll i formuläret innan du ringer oss.