HAMILTONJET – HYBRID OCH ELEKTRISK FRAMDRIVNING

Hamilton har varit involverad i marin elektrifiering i flera år och har baserat på erfarenhet utvidgat sitt erbjudande till att inkludera hybrid- och elektrifieringslösningar som en del av deras leveranser av vattenskottsdrivning. Så de erbjuder kunderna tre olika alternativ:

 

FORMER FÖR HYBRID OCH ELEKTRISKA LÖSNINGAR

Hamilton erbjuder en mängd olika lösningar för hybrid- och elektriska lösningar. Fullkraft, seriehybrid eller parallellhybrid är de vanligaste alternativen, men andra lösningar finns tillgängliga.

 

 

HAMILTONJET EHX HYBRID LÖSNING

HamiltonJet EHX-systemet är Hamiltons totala leveranshybridsystem, skräddarsydd efter dina behov. HamiltonJet tillhandahåller och levererar alla väsentliga komponenter för hybridsystem som en del av leverans av vattenjet.

Leveransen innehåller följande delar:

Vattenjet

Elektriska motorer

Kontroller

Elektronik utrustning för hybridsystem

Batterier (tillval)

Hamilton EHX Hybrid System har fyra olika lägen som är tillgängliga, de är antingen manuellt inställda beroende på situationen eller så kan man tillåta att systemet automatiskt bestämma det bästa körläget.

 

 

HAMILTONJET EHX HYBRID LÖSNING – AVX-KONTROLLER

Som en del av HamiltonJet-hybridlösningen inkluderar den Hamiltons hyllade AVX-kontroller med skärmar. Displayen ger information om batteriets laddningsstatus och låter dig antingen välja det automatiska körläget, där systemet själv väljer rätt körläge, eller så kan du själv välja lämpligt körläge.