Esco

Som en del av den belgiska Esco-gruppen är Esco Power känt för lösningar inom transmissioner för industri och marina applikationer. Det är logiskt att de tillfrågades om hybridlösningar för dessa marknader. När de tittade på marknaden hittade de inget optimalt förslag. Så Esco Power bestämde sig för att utveckla ett helt nytt och unikt koncept, speciellt för tunga applikationer. Parallellhybridväxellådan PHT föddes!

Detta ger det bästa av två världar, eftersom diesel och el kan användas närhelst föraren begär eller behöver och i det optimala kurvfältet. Tveka inte och kontakta en av våra säljare för att se hur du går in i hybrideran!

 

PHT

De parallella hybridtransmissionerna, designade för tunga applikationer med dieselmotorer från 200 hk till 2250 hk, har en inbyggd 24 eller 110 VDC elektromagnetisk koppling som arbetar oberoende av någon annan del av transmissionen för att koppla in och koppla ur dieselmotorn från drivlina. PHT har ett ingångshus SAE 0‐1‐2‐3 och SAE 11,5”, 14” eller 18” elastisk koppling för direkt anslutning till motorhuset och svänghjulet.

 

HESP

Esco Power har utvecklat ett komplett Hybrid Electric Solution Package HESP. Detta paket består av en kompakt effektiv elmotor, ett komplett elskåp

med installerad frekvensomriktare, PLC och dieselmotorstyrbox. Alla hybridfunktioner styrs och visas på en 7” eller 15” pekskärm.