BCS Twin Disc rodersystem

De mycket mångsidiga Twin Disc BCS-styrsystemen finns för underhållning och kommersiella applikationer. Systemen är tillgängliga från små båtar till fartyg.

Systemen finns:

Manuella hydrauliska styrsystem

Hydrauliskt assisterade styrsystem

Elektroniska styrsystem

 

MANUELLA HYDRAULISKA STYRSYSTEM

Twin Disc BCS utbud av manuella styrsystem är brett och det finns alternativ för både 1-motor och 2-motorinstallation. Leveranserna inkluderar styrpump, cylinder, bypass ventiler, slangar och autopilotenhet vid behov. Alla styrpump och cylindrar är gjorda av aluminium.

Klicka här för att komma till urvalsguiden.

 

 

HYDRAULISKA HJÄLPSTYRSYSTEM

Twin Disc BCS hjälpstyrsystem använder hydraulik för att driva båten. Systemet är mycket högkvalitativt och säkert. Systemet är direkt kompatibelt med autopiloter. Systemet är utformat så att kontrollen fungerar i nödsituationer även när maskinen är avstängd.

Klicka här för att komma till urvalsguiden.

 

Kontakta en av våra säljare om det behövs ett system för en båt/fartyg över 26 meter.

 

 Andra exempel på hydrauliska hjälpsystem

Styrsystem utformat för katamaraner:

 

Styrsystem med huvudmotorhydraulik:

 

ELEKTRONISKA KONTROLLSYSTEM – E-STEER

Twin Disc BCS elektroniska styrsystem (E-STEER) är i en egen klass när det gäller användbarhet och säkerhet. Systemet förenklar installationen av styrsystem genom att omvandla hydrauliska styrpump till elektriska. Systemkommunikationen fungerar via CAN-bussen och systemet inkluderar skärmar så att det alltid är känt var positionen kommer från. Systemet är lämpligt för båtar från 20m till 70m.