Marina transmissioner

Trans-Auto har lång erfarenhet från olika slags transmissioner och drivsystem på land och till sjöss, vi samarbetar med marknadsledande leverantörer av marina transmissioner.

 

Trans-Auto erbjuder ett stort utbud inom ett brett effektområde som sträcker sig från 35 till över 4000 hk som kan anpassas till kundönskemål. Förutom försäljningen så erbjuder vi service och underhåll, renoveringar och felsökning samt reservdelar till våra marina transmissioner.

Som kund hos Trans-Auto så ger vi dig stöd genom hela ditt projekt, från projektstart och vidare genom produktens hela livslängd. Vårt team erbjuder produkter och konsultation till era projekt.

Vi har nya såväl som renoverade delar tillgängligt i Södertälje, ett brett kontaktnät i Norden och i övriga världen som ger oss tillgång till transmissioner och reservdelar som vi själva inte lagerför.

På vår verkstad i Södertälje har vi utrustning som ger oss möjlighet att provköra och analysera marina transmissioner, vilket kan vara till fördel innan en reparation men även efter. Vi provkör alltid transmissionen i våra provbänkar innan den återsänds till kund efter en renovering av oss i Södertälje.