VETH BOGPROPPELERS

Veth Propulsion utvecklar och tillverkar olika typer av bogpropeller och pumpjets. Rätt bogpropeller eller pump väljs utifrån applikationens behov. Veth kan erbjuda bogpropellers upp till 1500 kW. Det finns olika modeller som axeldrivna, elektriska och hydrauliska.

VETH PROPULSION BOGPROPELLER

Veth Propulsion erbjuder bogpropellers upp till 1500 kW, propellrar finns med olika utföranden och tillbehör för att minska buller och vibrationer.

LJUDABSORBATION – UPP TILL 10 DB reduktion

Veth erbjuder sin aktiva ljuddämparlösning för att dämpa bogpropellerljud. Med Veths lösning är det möjligt att minska bullret som orsakas av kavitation med upp till 10 dB. Ljuddämpning är tillgänglig för nästan alla bogpropellerstorlekar.

 

VETH ELBOW BOGPROPPELLER I VINKEL

Om det finns ett behov av en bogpropellers upp till 55 kW i ett trångt utrymme, kan Veth vinkelpropeller vara lösningen för din applikation. bogpropellers saknar en växellåda, vilket gör den till en kostnadseffektiv lösning.

 

VETH JET – BOGPROPPELER MED 360 ° STYRNING

Veth Jet är en bogpropellermodell som utvecklades på 70-talet med applikationer där manövrerbarhet är låg och 360 °. Veth jet finns i 2, 3 eller 4 kanaler beroende på behov. Effekten är upp till 1250 kW.

 

VETH COMPACT JET – COMPACT PROPULSION ELLER BOGPROPELLER LÖSNING

Veth Compact Jet är en kompakt bogpropeller med effektiv dragkraft och är lämplig för applikationer där båtens grunda drag krävs. Det räcker att botten är under vatten. Den kompakta strålen innehåller alla vattenflödeskanaler och den teknik som behövs för svarvning. Effekten är upp till 616 kW.

 

VETH STEERING GRID – KOMPAKT OCH LÄTT ATT INSTALLERA

Veth Steering Grid är en kompakt 360 graders riktad bogpropeller för grunda applikationer. Det är en pålitlig lösning för hård användning. Kraft upp till 550 kW.

 

VETH COMPACT GRID – FÖRDELARNA MED STEERING GRID OCH COMPACT JET KOMBINERAD

Veth Compact-rutnätet är en kompakt 360-graders vridbar bogpropeller som kombinerar styrenhetens enkelhet med fördelarna med Compact Jet. Compact Grid är särskilt lämpligt för nöddrivning när du behöver komma tillbaka till hamn utan huvuddrivning. Kraft finns tillgänglig upp till 177kW.